5/10/2011

La nit dels Museus


El proper 14 de maig tindrà lloc la 7a nit dels museus, una iniciativa del consell d'europa que té molt bona acollida a la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa en què participen més de 2.000 institucions museístiques de 40 països per tal de promoure i oferir, en un projecte comú, una manera diferent i creativa de visitar-les.

La proposta torna aquest dissabte a tot Catalunya amb un munt de propostes originals i gratuïtes: animacions, teatre, concerts, visites virtuals, recorreguts inèdits, copes a la fresca...

Els cinc museus de Girona, per exemple, us ofereixen una manera diferent per descobrir de forma lúdica i participativa una petita part de les col·leccions i i altres elements patrimonials de la ciutat i, alhora fruir del bell entorn on s’ubiquen.

Mentre que, enguany, a Barcelona, tot coincidint amb la programació de Barcelona Poesia 2011, XXVII Festival Internacional, en molts museus us trobareu l'activitat Poemusa-1. Poesia a cau d'orella, on 4 actors i actrius s'oferiran a recitar-te poemes durant la teva visita.

Una ocasió única per conèixer els museus fora dels horaris habituals, des de les 20h fins a la mitjanit, de manera gratuïta.

Publicat per sàpiens el 10 de maig del 2011

+ info:
Patrimoni gencat
http://www.bcn.cat/lanitdelsmuseus/2011/ca/index.shtml

No hay comentarios:

Publicar un comentario