1/07/2012

Street art utopia


Avui he consultat aquesta web a través d'un enllaç del diari Ara (Ara.cat), rotatori que està fent molt bé la seva feina. En aquesta web es recullen les millors obres d'art urbà no oficial que fan els artistes no consagrats, diguem-ne artistes de carrer.
La majoria d'ells es dediquen a altres tasques i fan això com a entreteniment, amb voluntat de denunciar alguna cosa o bé per guanyar uns diners que els serviran per pagar les despeses del viatge. Però el cert és que les seves obres son una mostra de la infinita capacitat que tenim els éssers humans per la creació artística.
Tinc el convenciment que aquest art amb els anys serà reconegut i oficial, perquè acompleix una de les funcions més importants de l'art que és la d'estar en la vida qüotidiana dels ésser humans i no només en els museus.
Si teniu curiositat consulteu la pàgina Street art utopia i us en podreu fer una opinió personal del que és aquesta manifestació artística. M'han impressionat els arbres folrats de ganxet i els dibuixos fets amb una perspectiva impecable per enganyar a l'ull com ja ho feien en el Barroc els grans pintors.
Ja que ahir va ser el dia de Reis hem reproduït una escena entranyable aprofitant una de le smoltes esquerdes que estan presents en la nostra ciutat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario